Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ispit za taksiste 20.septembra

Pismeni deo ispita iz poznavanja grada i propisa koji regulišu taksi prevoz polagaće se 20. septembra u zgradi Skupštine Novog Sada, u Ulici Žarka Zrenjanina 2, sa početkom u 15,30 časova.

Nagrađeni novosadski studenti

Tim studenata Fakulteta tehničkih nauka (FTN) iz Novog Sada osvojio je drugo mesto na svetskom takmičenju koje je organizovalo Američko društvo za grejanje, hlađenje i klimatizaciju ASHRAE.

Školske potvrde za dečiji dodatak

Korisnici dečijeg dodatka treba da Upravi za dodatak na decu, odmah na početku školske godine, dostave školske potvrde za decu osnovnog i srednjoškolskog uzrasta za ovu školsku godinu.

Jovanović: Dačićev potpis rešava problem sa gužvama

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović poslaće danas ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću album sa fotografijama nepreglednih redova ispred šaltera policijske uprave u Novom Sadu gde građani dolaze da izvade nova lična dokumenta.

Objavljen spisak popisivača

Komisija za sprovođenje popisa na teritoriji Novog Sada utvrdila je spisak popisivača koji će biti pozvani na obuku, pošto prethodno taj spisak verifikuje Republički zavod za statistiku, saopštio je danas Kabinet gradonačelnika Igora Pavličića.

Vojvodina 303. na svetu

Novosadska Vojvodina je 303. na listi najboljih fudbalskih klubova sveta, koju svakog meseca objavljuje nemački Institut za istoriju i statistiku fudbala (IFFHS).

Kasni obnova Pozorišnog trga

Planirana obnova Pozorišnog trga ne može da počne jer za taj posao Zavod za izgradnju grada nije dobio novac od vojvođanskog Fonda za kapitalna ulaganja.

Sremska strana ceo dan bez vode

Cela sremska strana grada, Petrovaradin, Sremska Kamenica i Sremski Karlovci, juče je ceo dan bila bez vode zbog pucanja glavnog magistralnog dovodnika.